BeeLights - ήρθαν για να κλέψουν την παράσταση!

 

 

Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης και της λειτουργικότητας ενός χώρου, είτε αφορά ένα χώρο χαλάρωσης όπως το σαλόνι και η κρεβατοκάμαρα ενός σπιτιού ή ένα χώρο που εκτελούνται εργασίες όπως μια κουζίνα, ένα γραφείο ή ένας επαγγελματικός χώρος. 

   Ο τρόπος που θα επιλέξετε να φωτίσετε το χώρο σας είναι καταλυτικός για τη γενική εμφάνιση και εικόνα    του. Γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στην επιλογή των φωτιστικών που θα προτιμήσετε  για την ανάδειξή του. 

   Nέες ιδέες φωτισμού, ιδιαίτερης ομορφιάς και design που προσδίδουν στυλ, χαρακτήρα και ζεστασιά είναι  τα νέα φωτιστικά Beelights.

   Τα Beelights είναι πανέμορφες χειροποίητες γιρλάντες με φωτάκια, οι οποίες μπορούν να    διακοσμήσουν κάθε χώρο, από το παιδικό δωμάτιο μέχρι το σαλόνι!

   Υπάρχουν σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς, όμως μπορείς να διαλέξεις και το δικό σου  μοναδικό σχέδιο ώστε να ταιριάζει στα χρώματα του δικού σου χώρου. 

   Το φως τους είναι απαλό και διακριτικό, ακριβώς ότι χρειαζόμαστε στο δωμάτιο των παιδιών. Οι ιδέες με Beelights δεν σταματούν βέβαια στα παιδικά δωμάτια. Με  την φαντασία ελεύθερη, η διακόσμηση με φωτάκια δημιουργεί μοναδικά αποτελέσματα σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

    Στα beelights πρώτη προτεραιότητα είναι η άριστη ποιότητα και η ασφάλεια.

  Οι μπαλίτσες είναι χειροποίητες 100% από βαμβακερό νήμα και όχι νάιλον.  Τα καλώδια είναι από διάφανο λάστιχο και όχι πλαστικό για απεριόριστη αντοχή και διαθέτουν διακόπτη on/off.

  Έχουν επίσημη σήμανση CE και GS για την ασφάλεια κατασκευής, και πιστοποίηση από την Intertek για την ασφάλεια του διακόπτη.

Τα λαμπάκια με διπλή ασφάλεια ώστε αν καεί κάποιο να μην σβήσει όλη η γιρλάντα και διαθέτουν ανταλλακτικά. Φυσικά τα καλώδια έχουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

 

 

        Τι πρέπει να προσέξω;

  • Τα beelights δεν είναι αδιάβροχα και προορίζονται για χρήση σε εσωτερικό χώρο.
  • Μην ενώσετε ποτέ μια γιρλάντα με κάποια άλλη σε σειρά.
  • Αντικαταστήστε άμεσα τυχών καμένα λαμπάκια της ίδιας κατηγορίας watt για να αποφύγετε την δυσλειτουργία της γιρλάντας και την μείωση του χρόνου ζωής των υπολοίπων λαμπτήρων.

 
 
 
 

                Τα Φωτιστικά Γιρλάντες Beelights είναι  φτιαγμένα για να σας φτιάχνουν την διάθεση!

   Στο Ledokosmos.gr θα βρείτε μια μεγάλοι ποικιλία  από γριλάνδες Beelights σε πολλές αποχρώσεις για  να    διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε εδώ : https://www.ledokosmos.gr/thiakosmetika-thora/beelight-el