ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

All About Led

26 Ιουν 0 4161
Ο LED φωτισμός κάνει τον χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Bundesliga, πιο «υγιή»         Ένα τροχήλατο σύστημα γεμάτο από LED φώτα χρησιμοποιείται για την βελτίωση της κατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο του γερμανικού ποδοσφαιρικού συλλόγ..
24 Ιουν 0 6246
Τι Δεν Ξέρετε Για Τους Σωλήνες LED T8?         Μέχρι τώρα γνωρίζατε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε το κόστος συντήρησης μετατρέποντας τους σωλήνες φθορισμού T8 σε σωλήνες LED T8. Όχι μόνο οι σωλήνες φθορισμού είναι λιγότ..
23 Μαΐ 0 5405
10 'Οροι Φωτισμού LED: Επεξήγηση         Έχουμε καλύψει όρους φωτισμού πριν, αλλά τα LED έχουν μια σειρά από δικούς τους όρους. Το φράγμα ξένων φρασεογραφιών και αρκτικόλεξιων στα φυλλάδια δεδομένων LED μπορεί να αφήσει πολλούς ανθρώπους να φτά..
19 Μαΐ 0 4403
 Η σημασία του δείκτη χρωματικής απόδοσης (CRI - Colour Rendering Index)                                                                                                                 Ιδιαίτερη σημασία κατά το σχεδιασμό του φωτισμού ενός χ..
13 Μαΐ 0 2904
Τι Είναι ο Πανκατευθυντικός Λαμπτηρας?         Οι Πανκατευθυντικοί λαμπτήρες εκπέμπουν το φως προς όλες τις κατευθύνσεις: πάνω, σε όλες τις πλευρές και στο κάτω μέρος του λαμπτήρα.   Αυτό τους καθιστά ιδανικούς για φωτιστικά δαπέδου, επιτραπέ..
29 Απρ 0 3696
Πως Διαβάζεται η Ετικέτα Ενεργειακής Σήμανσης;         Η Ετικέτα Ενεργειακής Σήμανσης, επιβάλλεται από τη νομοθεσία να τοποθετείται σε εμφανές σημείο του κουτιού της λάμπας και μας δείχνει την κατανάλωση και την ενεργειακή αποδοτικότητα της λ..
05 Απρ 0 3011
Ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Thomas Edison       Ο Τόμας Έντισον (Thomas Alva Edison) (11 Φεβρουαρίου 1847 – 18 Οκτωβρίου 1931) ήταν ο περισσότερο παραγωγικός εφευρέτης της σύγχρονης εποχής. Αν και αυτοδίδακτος δραστηριοποιήθηκε σε πολλούς το..
21 Μαρ 0 8211
3 Πράγματα Που Δεν Ξέρατε Σχετικά με τα Watts και Lumens των LED       Μπορεί να αγαπάτε την χαρμόσυνη λάμψη του λαμπτήρα πυρακτώσεως, αλλά ο προϋπολογισμός του νοικοκυριού σας δεν μπορεί να έχει αυτή την πολυτέλεια.Τα LED είναι η απάντηση για να..
18 Μαρ 0 2712
Γιατί να επιλέξω λαμπτήρες LED           H τεχνολογία LED (Light Emitting Diode) επιτρέπει την εκπομπή φωτός σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο φάσμα φωτός πχ. ορατό ή υπέρυθρο ανάλογα με την εφαρμογή που θέλουμε εξοικονομώντας σημαντικά ποσά ενέργειας ..
04 Μαρ 0 3929
LED - Δίοδος εκπομπής φωτός   Η λέξει ''LED'' είναι η συντόμευση τις αγγλικής λέξης ''Light Emitting Diode'' , (που στα ελληνικά σημαίνει ''Δίοδος Εκπομπής Φωτός''). Λαμπτήρας LED αποκαλείται μία συσκευή ημιαγωγών διόδων, η οποία μετατρέπει άμεσα ..
26 Φεβ 0 2860
Η Ευρώπη, τόσο στην ήπειρο αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπήρξε μια από τις πιο ενεργές περιοχές του κόσμου όσον αφορά την υιοθέτηση του φωτισμού LED. Δεδομένου ότι αυτό το άρθρο θα καταδείξει, τα τελευταία έργα που περιλαμβάνουν τα προτύπα εξωτερικ..
23 Φεβ 0 2625
 Οι 10 μεγαλύτερες τάσεις μεταμόρφωσης του φωτισμού στο χώρο εργασίας   1. Αναβαθμίσεις Υπάρχουν Οργανισμοί που παρέχουν χρηματοδότηση για έργα εξοικονόμησης ενέργειας, τα οποία συνδέονται με μια σειρά από νέες επιχειρήσεις που προσφέρονται για ν..
amprotzakis 02 Δεκ 0 2531
Η Seat συνεργάζεται με την Philips για να φωτίσει το εργοστάσιο της στο Martorell με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Οι εταιρείες υπέγραψαν μεταξύ τους μία συμφωνία για την αντικατάσταση του συμβατικού εξωτερικού φωτισμού του εργοστασίου στο..
amprotzakis 07 Οκτ 2 12951
                         Τι ακριβώς είναι τα Kelvin; Αφού το αναβάλλατε για μήνες, αποφασίσατε ότι είναι καιρός να αναβαθμίσετε το φωτισμό στο γραφείο του σπιτιού σας. Οι λάμπες που χρησιμοποιείτε ήδη φαίνονται μουντές, και εφόσον χρησιμοποιείτε τ..
02 Ιουλ 0 3336
 Με τη δημιουργία αυτής της ενότητας στην ιστοσελίδα μας είναι ευκαιρία να εξηγήσουμε πώς ορίζεται ο βαθμός αδιαβροχότητας ενός αντικειμένου. Παρακάτω θα δείτε εναν οδηγό βαθμού αδιαβροχοποίησης ενός αντικειμένου σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IEC 605..
20 Ιουν 0 3153
Πως διαβάζω τις πληροφορίες που εμφανίζονται  στη συσκευασία των λαμπτήρων Αυτή τη στιγμή διατίθενται διάφοροι τύποι λαμπτήρων με διαφορετικά χαρακτηριστικά: δίοδοι εκπομπής φωτός (LED), συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού και βελτιωμένοι λαμπτήρες πυράκτ..
15 Ιουν 0 3061
Πριν από ένα χρόνο, ο Βρετανός φυσικός Πίτερ Χιγκς μοιράστηκε με τον Βέλγο συνάδελφό του Φρανσουά Ανγκλέρ το βραβείο Νομπέλ Φυσικής για την πρωτοποριακή θεωρητική εργασία του που προέβλεπε την ύπαρξη ενός εξωτικού σωματιδίου, του περίφημου «μποζόνι..
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)