ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

All About Light

04 Σεπ 0 5050
Επιλογή Φωτισμού Με Βάση Την Φωτεινότητα       Όταν οι λαμπτήρες πυράκτωσεως ήταν οι μόνες επιλογές στην αγορά, η ισχύς (ή η παροχή ρεύματος) θεωρήθηκε ως μέτρηση της ισχύος του φωτός ή της φωτεινότητας.   Ωστόσο, η μαγεία των LED και των CFL ε..
01 Σεπ 0 4310
5 Λάθος Τρόποι Τοποθέτησης Των Επιδαπέδιων Φωτιστικών       Τα φώτα στο έδαφος μπορούν να προσθέσουν εντυπωσιακό φωτισμό κατά μήκος των πεζοδρομίων ή του κήπου, αλλά μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά από την εγκατάσταση.   Είτε τα φωτιστικ..
21 Αυγ 0 4873
5 Σημεία Στα Σχολεία Που Χρειάζονται LED Φωτισμό     Τα σχολεία και οι εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις μπορούν να επωφεληθούν από το φωτισμό των LED σε περισσότερες θέσεις από ό, τι νομίζετε.   Η χρήση τεχνολογίας LED δεν μπορεί μόνο να μειώσει τ..
01 Αυγ 0 3836
Γιατί Οι Λαμπτήρες Φθορισμού Τρεμοπαίζουν; Εκτός εάν ρυθμίζετε την σκηνή για ένα στοιχειωμένο χώρο, αλλιώς ο φωτισμός φθορισμού που τρεμοπαίζει είναι ενοχλητικό. Εκτός από το να νιώθετε τσίτα τα νεύρα σας, ο γρήγορος κύκλος ενεργοποίησης / απενεργο..
20 Ιουλ 0 3291
Δημιουργικοί τρόποι για να φτιάξετε το γραφείο σας με τον κατάλληλο φωτισμό     Η δουλειά είναι ένας τόπος που οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να κάνουμε για να ζήσουμε. Πιθανότατα, ξοδεύετε αρκετό χρόνο στο χώρο εργασίας, οπότε γιατί να μην π..
20 Ιουλ 0 5625
Τι Είναι η Φωτορύπανση;     Για πολλούς ανθρώπους, θα ήταν δύσκολο να φανταστούν ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει τεχνητό φως. Από την εφεύρεση των λαμπτήρων το 1879, η χρήση τεχνητών πηγών φωτός σε όλα, από λαμπτήρες δρόμου μέχρι λαμπτ..
15 Ιουλ 0 3398
  Πώς ο φωτισμός επηρεάζει τη διάθεσή σας           Παρατηρήσατε ποτέ πώς η διάθεσή σας φαίνεται να βελτιώνεται όταν βρίσκεστε σε ένα φωτεινότερο δωμάτιο; Αυτή δεν είναι η φαντασία σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα επίπεδα φωτός επηρεάζουν στ..
11 Ιουλ 0 3773
Συμβουλές Σχεδίασης Φωτισμού Σπιτικού Κινηματογράφου     Είστε τρελός με τις ταινιες και θέλετε να μετατρέψετε τον ελεύθερο χώρο σας σε ένα κινηματογράφο; Έχετε ήδη ένα σπιτικό κινηματογράφο, αλλά μισείτε το έντονο φως που ποτέ δεν είναι καλό;..
07 Ιουλ 0 4289
Φωτισμός για μικρούς χώρους     Από τα προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα βαφής μέχρι το συντονισμό των knick-knacks, ο πίνακας Pinterest μπορεί να είναι γεμάτος από πολλές και μεγάλες ιδέες για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας, αλλά η κουζίνα μεγέθου..
03 Ιουλ 0 3344
Οδηγός Φωτισμού Καταστημάτων     Είτε πουλάτε φανταχτερό σαπούνια ή τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ο φωτισμός μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην αγοραστική εμπειρία των πελατών σας. Μην αφήνετε ένα υπερ-φωτισμένο ή αχνό κατάστημα να μειώσει ..
29 Ιουν 0 3844
5 Λόγοι Για Τους Οποίους Τα Συστήματα Υδρονεφωσης Είναι Μια Έξυπνη Αγορά Αυτό Το Καλοκαίρι         Ένα Σύστημα Υδρονέφωσης καταναλώνει μόλις 33% περισσότερη ενέργεια από έναν ανεμιστήρα οροφής     Ένας τυπικός ανεμιστήρας οροφής κατα..
19 Ιουν 0 6013
Τι Κάνετε Λάθος Με Τον Ανεμιστήρα Σας         Η σωστή χρήση του ανεμιστήρα οροφής, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απολαύσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας χωρίς να "φουσκώνουμε" τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Παρ' όλα αυτά, μπορεί να αν..
17 Ιουν 0 6044
Πώς θα επιλέξω ανεμιστήρα οροφής;     Η επιλογή του κατάλληλου ανεμιστήρα οροφής για το χώρο σας είναι πολύ σημαντική προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση αλλά και η οικονομία στη χρήση του.   Η σωστή χρήση του ανεμιστήρα ορο..
13 Ιουν 0 3397
    Ανεμιστήρες οροφής - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.   Οι ανεμιστήρες οροφής, αποτελούν την πιο οικονομική και πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση για τον δροσισμό του χώρου μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.   Σε αντίθεση με τα κλιματιστικ..
12 Ιουν 0 3130
Ανεμιστήρας - Tο must του καλοκαριού           Ο ανεμιστήρας είναι μια μηχανή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ροής μέσα σε ένα ρευστό, τυπικά ένα αέριο όπως ο αέρας.   Ο ανεμιστήρας αποτελείται από μια περιστρεφόμενη διάταξη πτερυγίω..
07 Ιουν 0 3576
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ         Η μπαταρία είναι ένα από τα βασικά εξαρτήματα σε όλων των ειδών τα οχήματα, σκάφη και μηχανήματα, καθώς και η πηγή ενέργειας πολλών ηλεκτρικών συσκευών. Υπολογίζεται ότι πάνω από 130 εκατομ..
04 Ιουν 0 4926
  6 Μοναδικές Ιδέες Φωτισμού Νύχτας       Μπορεί να μην φοβάσαι τον Boogie Man πια, αλλά ίσως να φοβάσαι να χάσεις το δάχτυλο του ποδιού σου από το άκρως αιχμηρό άκρο του σκελετού του κρεβατιού σου. Αν σκοντάφτεται στο δρόμο σας προς την κ..
01 Ιουν 0 4690
Η σημασία Του Φωτισμού Των Εστιατορίων           Μετά από μια κουραστική εβδομάδα εργασίας, είστε έτοιμοι να επισκεφθείτε το αγαπημένο, ζεστό και γραφικό σας εστιατόριο.   Η υπηρεσία είναι πολύ καλή, και το φαγητό είναι εξαιρετικό, αλλά η έλ..
29 Μαΐ 0 3107
5 Τρόποι Για Να Χρησιμοποιήσετε τους Vintage Λαμπτήρες             Η βασιλεία των λαμπτήρων Edison δεν έχει τελειώσει. Αυτοί οι κομψοί λαμπτήρες έρχονται και στο στυλ των LED ινών και το στυλ πυρακτώσεως, δημιουργώντας μια μοναδική πορτοκαλί ..
25 Μαΐ 0 3047
5 Χώροι Για Να Χρησιμοποιήσετε Τους Εξωτερικούς Χρονοδιακόπτες       Οι εξωτερικοί χρονοδιακόπτες μπορούν να δώσουν στο φωτισμό των διακοπών μια νέα αύρα. Ωστόσο, η αυτοματοποίηση των φώτων των Χριστουγέννων στον τελευταίο όροφο δεν είναι η μό..
16 Μαΐ 0 3020
Τα Πρέπει και τα Μη στον Εξωτερικό Φωτισμό με Patio Lighting               Τα λίγα φώτα είναι πιο ευπροσάρμοστα από τα φωτιστικά patio. Από τα 10 πόδια έως τα 400 σε μήκος, τα αλυσίδας patio μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν παντού όπου και ό..
07 Μαΐ 0 4204
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ       Σε μια έντονα ανταγωνιστική εποχή όπως η σημερινή, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων πρέπει να βρουν νέους τρόπους προσέλκυσης επισκεπτών και τουριστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις πιέσεις της εγχώριας αγοράς και να αντα..
03 Μαΐ 0 3111
DIY Vol. 7 – Ενδιαφέρουσες Προτάσεις για τέλεια φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!         Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το κατασκευάσετε κάτι χρήσιμο μόνοι σας, πόσο μάλλον αν το κατασκευάσετε από ανακυκλώσιμα Υλικά . Η κεντρική ιδέ..
26 Απρ 0 3264
Λεπτομέριες Φωτισμού Για Τον Ειδικό Φωτισμό του Σπιτιού μας               Καλύψαμε τα βασικά στοιχεία για το πώς πρέπει να οργανώσετε τα αγαπημένα σας φωτιστικά. Το δεύτερο μέρος των συμβουλών σχεδιασμού φωτισμού καλύπτει μερικές κοινές αλλ..
23 Απρ 0 3294
DIY Vol. 6 – Προτάσεις για τέλεια φωτιστικά κουζίνας που θα φτιάξετε μόνοι σας!           Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το κατασκευάσετε κάτι χρήσιμο μόνοι σας, πόσο μάλλον αν το κατασκευάσετε από ανακυκλώσιμα Υλικά . Η κεντρική ιδέα,..
22 Απρ 0 11000
Λεπτομέριες Για Τον Φωτισμό Που Πρέπει Να Γνωρίζουμε               Αγοράσετε νέα φωτιστικά? Πώς και Που θα τα τοποθετήσετε? Με τον προγραμματισμό του τρόπου φωτισμού σας πριν την αγορά μπορεί να αποφύγετε τον πονοκέφαλο αργότερα. Ο βασικός π..
19 Απρ 0 3276
Η Έξυπνη Ασφάλεια Του Χώρου Σας!           Παρακολουθήστε την ιδιοκτησία σας Οποτεδήποτε από οπουδήποτε! Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ασφάλειας και επιτήρησης βελτιώνουν έξυπνα την ασφάλεια του σπιτιού, του γραφείου ή της αποθήκης σας. Λάβετε..
12 Απρ 0 3196
Κάνε και το σπίτι σου “Smart Home”         Η τεχνολογία Smart Home κάνει την εμφανισή της και στην Ελλάδα προσφεροντάς την δυνατότητα μιας μοναδικής εμπειρίας με “έξυπνα” προιόντα που αφήνουν τον έλεγχο του σπιτιού σου στα χέρια σου, όπου και αν..
08 Απρ 0 6525
Συμβουλές - Φωτισμός και Διάβασμα!         Ο σωστός φωτισµός σε χώρους µελέτης αποτελεί βασική προϋπόθεση για ξεκούραστο και αποδοτικό διάβασµα, καθώς διευκολύνει τα µάτια, µας κάνει πιο δηµιουργικούς και βελτιώνει τη διάθεσή µας. Είτε πρόκειτα..
05 Απρ 0 3758
DIY Vol. 5 – Προτάσεις για τέλεια Επιδαπέδια Φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!         Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το κατασκευάσετε κάτι χρήσιμο μόνοι σας, πόσο μάλλον αν το κατασκευάσετε από ανακυκλώσιμα Υλικά . Η κεντρική ιδέα, ..
04 Απρ 0 5690
Πώς να Φωτίσετε Διαδρόμους και Σκάλες       Όταν πρόκειται για τον φωτισμό των διαδρόμων, πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων ήδη γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο, και οι σκάλες έχουν την διπλάσια δυσκολία. Σταματήστε λοιπόν να εκφοβίζεται τους φίλους σας οδηγ..
02 Απρ 0 3124
Επιδαπέδια φωτιστικά: Το must της εποχής     Ο φωτισμός όσο και αν δεν υπολογίζεται συχνά, έχει μεγάλη επίδραση στη διακόσμηση και συνολικά στην ενέργεια που εκπέμπει ο χώρος. Κλείνοντας σε μία παρένθεση τους πρακτικούς λόγους για τους οποίους ε..
29 Μαρ 1 3024
DIY Vol. 4 – Προτάσεις για τέλεια επίτοιχα φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!         Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το κατασκευάσετε κάτι χρήσιμο μόνοι σας, πόσο μάλλον αν το κατασκευάσετε από ανακυκλώσιμα Υλικά . Η κεντρική ιδέα, κο..
29 Μαρ 0 4694
Συμβουλές για το φωτισμό της τραπεζαρίας       Ένα εντυπωσιακό φωτιστικό σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα αντικείμενο ξεχωριστού design και να δώσει στο χώρο σας ιδιαίτερη αισθητική. Αν έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε ένα μόνο φ..
27 Μαρ 0 8837
  Συμβουλές για τον Φωτισμό Εξωτερικού Χώρου       Οι ανάγκες που έχει ο εξωτερικός σας χώρος είναι διαφορετικές από τον εσωτερικό. Η σωστή κατανομή του φωτισμού, όπως επίσης και τα ιδιαίτερα φωτιστικά εξωτερικού χώρου που θα κοσμούν τον κή..
25 Μαρ 0 5790
Συμβουλές Για Να Αποφύγετε τα Λάθη Στο Φωτισμό Της Κουζίνας     Η κουζίνα είναι χώρος εργασίας και ο φωτισμός της είναι πολύ σημαντικός. Η βοήθεια ενός ειδικού είναι απαραίτητη για ένα σωστό αποτέλεσμα, όσο αφορά στο πρακτικό, όσο και στο αισθητι..
23 Μαρ 0 3136
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ   Αντικατάσταση κοινών λαμπτήρων με λάμπες LED. Προσοχή πολύ στην απόρριψη των λαμπτήρων φθορισμού γιατί περιέχουν υδράργυρο που είναι επιβλαβής και για το περιβάλλον αλλά και για τον άνθρωπο!   Για τον εξωτερικ..
16 Μαρ 0 5898
DIY Vol. 3 – Προτάσεις για τέλεια φωτιστικά οροφής που θα φτιάξετε μόνοι σας!         Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το κατασκευάσετε κάτι χρήσιμο μόνοι σας, πόσο μάλλον αν το κατασκευάσετε από ανακυκλώσιμα Υλικά . Η κεντρική ιδέα, κοιν..
14 Μαρ 2 4063
Ιδέες Διακόσμησης Βιτρίνας         Η εξωτερική πρόσοψη ενός επαγγελματικού χώρου παίζει έναν πολύ καίριο ρόλο διότι αποτελούν το «πρόσωπο» του μαγαζιού. Μία όμορφη και καλά διακοσμημένη βιτρίνα, αντικατοπτρίζει ένα καλά στημένο μαγαζί , έναν προ..
12 Μαρ 0 3496
DIY Vol. 2 – Προτάσεις για τέλεια επιτραπέζια φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!         Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το κατασκευάσετε κάτι χρήσιμο μόνοι σας, πόσο μάλλον αν το κατασκευάσετε από ανακυκλώσιμα Υλικά . Η κεντρική ιδέα,..
10 Μαρ 1 4835
DIY Vol. 1 – Προτάσεις για τέλεια φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!       Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το κατασκευάσετε κάτι χρήσιμο μόνοι σας, πόσο μάλλον αν το κατασκευάσετε από ανακυκλώσιμα υλικά . Η κεντρική ιδέα, κοινή για όλες..
07 Μαρ 0 3102
Τα πρέπει και μη του φωτισμού     Ίσως δεν είναι πάντα φανερό, αλλά ο φωτισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός οποιουδήποτε δωματίου. Ακολουθούν τα «ΠΡΕΠΕΙ» και «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ» ώστε να εξασφαλίσετε τον κατάλληλο φωτισμό όχι μόνο στο σα..
06 Μαρ 0 8006
Αναδείξτε το χώρο σας - LED Ταινίες!   Σας αρέσει να παίζετε με το φωτισμό στο σπίτι; Ο κλασσικός φωτισμός με τα πολύ όμορφα φωτιστικά μας, είτε δαπέδου, είτε κάπου κρεμασμένα δημιουργούν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα αλλά πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω..
28 Φεβ 0 6969
Ποια είναι η καλύτερη επιλογή φωτισμού για κάθε χώρο του σπιτιού σου;     Η επιλογή φωτισμού παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έχεις δει ποτέ φωτογραφίες του ίδιου χώρου, με διαφορετικό φωτισμό; Η αλλαγή της ατμόσφαιρας ..
27 Φεβ 0 2979
Φωτισμός LED σε ξενοδοχεία     Σε μια έντονα ανταγωνιστική εποχή όπως η σημερινή, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων πρέπει να βρουν νέους τρόπους προσέλκυσης επισκεπτών και τουριστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις πιέσεις της εγχώριας αγοράς και να αν..
22 Φεβ 0 4135
BeeLights - ήρθαν για να κλέψουν την παράσταση!     Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης και της λειτουργικότητας ενός χώρου, είτε αφορά ένα χώρο χαλάρωσης όπως το σαλόνι και η κρεβατοκάμαρα ενός σπιτιού ή ένα χώρο που εκτελο..
19 Φεβ 0 6078
7 Λάθη που κάνουμε στο φωτισμό του σπιτιού   Ο φωτισμός του σπιτιού μας, αποτελεί για πολλούς, μια απλή και εύκολη υπόθεση. Πολλές φορές όμως, συγκεκριμένα λάθη στο φωτισμό, μπορούν να κάνουν έναν όμορφο και άνετο χώρο να αποπνέει λάθος αίσθηση. Π..
17 Φεβ 0 9063
Ιδέες και συμβουλές για το φωτισμό του μπάνιου   Είναι οι χώροι που φωτίζονται λιγότερο και όμως είναι εξίσου σημαντικοί όσο και όλοι οι υπόλοιποι. Ένας σωστός σχεδιασμός του μπάνιου ανεβάζει την αξία όλου του σπιτιού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ενίσχυ..
29 Σεπ 0 13692
Συμβουλές για τον φωτισμό σε βρεφικό δωμάτιο Είτε σχεδιάζετε το δωμάτιο του μωρού σας είτε το έχετε ήδη έτοιμο, υπάρχουν ακμα κάποιες λεπτομέρειες για να το κάνετε άνετο για το μωράκι σας. Πήρατε ήδη την κούνια, μερικά όμορφα λούτρινα ζωάκια και ..
27 Σεπ 0 16624
Κρυφός φωτισμός κάτω από ράφια και ντουλάπια!!!   Ράφια, βιβλιοθήκες, ντουλάπια, είναι όλα ιδανικά ως αποθηκευτικοί χώροι, όμως βυθίζουν στο σκοτάδι τις επιφάνειες που βρίσκονται στο κάτω μέρος τους. Μη φοβάστε, για αυτό υπάρχει ο κρυφός φωτισμός. ..
27 Σεπ 0 4722
O Σεπτέμβρης ο μήνας των σχολείων όπως λέγεται, φτάνει πλέον στο τέλος του και όλα τα παιδιά λίγο πολύ έχουν μπει στο ρυθμό του σχολείου και του καθημερινού διαβάσματος.Για το διάβασμα όμως εκτός από μολύβια και τετράδια απαιτείται και κάτι άλλο που ..
Εμφάνιση 1 έως 51 από 51 (1 Σελ.)