ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Η εταιρεία μας

Η Ομάδα μας

Εμπιστευτείτε μας γιατί οι νέες τεχνολογίες και ο φωτισμός είναι το πάθος μας, αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας και θέλουμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι.

 

H ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο του Led και των φωτιστικών και είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση πάντα για τα δικά σας δεδομένα. Δεν ασχολούμαστε με παλαιότερες τεχνολογίες παρέχουμε ομως τις γνώσεις μας για να συνδυαστούν παλιά και νέα δεδομένα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

 

Η εταιρεία Ledokosmos.gr είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε με πολλή προσωπική εργασία τον Μάιο του 2013 απο τον Αντώνη Μπροτζάκη αρχικά αποκλειστικά με τη μορφή E-shop και στη συνέχεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και με φυσικό κατάστημα στην Περιοχή του Πειραιά. Στόχος μας είναι η εξειδίκευση στο φωτισμό Led έτσι ώστε η γκάμα των προϊόντων μας να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών μας είτε αυτές αφορούν το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό είτε τον φωτισμό επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πολλά προϊόντα ετοιμοπαράδοτα, πολλά δείγματα εν λειτουργία για να μπορέσετε να επιλέξετε και να συγκρίνετε και η ομάδα των πωλήσεων είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει, να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες που εμπορεύονται προϊόντα Led και φωτιστικά υψηλών προδιαγραφών τα οποία συνοδεύονται απο εγγύηση ποιότητας 2 - 3 ετών και πρόσφατα προχώρησε και σε εισαγωγή προϊόντων LED και αξεσουάρ από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού πάντα με γνώμονα την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 

Με τη δική σας βοήθεια και προτίμηση ο ledokosmos είναι πλέον και μετρήσιμα νούμερο 1 E-shop στην Ελλάδα στον τομέα των LED προϊόντων και των φωτιστικών και αυτή η σταθερά ανοδική πορεία ενισχύει τη δέσμευση μας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στην προτίμηση που μας δείχνετε. Σας ευχαριστούμε για αυτή την επιλογή.

 

Η συνεχής αναζήτηση καινούριων καινοτόμων προϊόντων είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον τρόπο που δουλεύουμε και σας καλούμε να έρθετε μαζί μας στο δικό μας θαυμαστό κόσμο των LED. Κάθε μέρα θα βρείτε νέα προϊόντα στη σελίδα μας, νέες προσφορές και προτάσεις που σίγουρα σας ενδιαφέρουν.           

                

Η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας  για οτιδήποτε χρειαστείτε να λύσετε τις απορίες σας ,να σας προτείνει λύσεις και να βρει το κατάλληλο προϊόν για σας.

 

ΑΦΜ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

123470138