Αναδείξτε το χώρο σας - LED Ταινίες!


 

Σας αρέσει να παίζετε με το φωτισμό στο σπίτι; Ο κλασσικός φωτισμός με τα πολύ όμορφα φωτιστικά μας, είτε δαπέδου, είτε κάπου κρεμασμένα δημιουργούν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα αλλά πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Αυτό το παραπάνω το επιτυγχάνουμε με απλούς και δημιουργικούς τρόπους αρκεί να έχουμε λίγη φαντασία.


 

  • Με τη χρήση των led ταινιών μπορεί κάποιος να δημιουργήσει κρυφούς φωτισμούς οπουδήποτε θελήσει εύκολα και απλά. Τοποθετείτε άνετα στο δάπεδο, σε έπιπλα, στις σκάλες, σε πόρτες, γύψινα και όπου αλλού εσείς θελήσετε. Υπάρχουν αδιάβροχες για εξωτερικούς χώρους.

Ονειρευτείτε πως θα θέλατε να φαντάζει ο χώρος σας και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Οι ledοταινίες ή αλλιώς λεντοταινίες είναι εξαιρετικές γι΄αυτές τις κατασκευές καθώς μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν οπουδήποτε επιθυμείτε με τη βοήθεια μιας ταινίας διπλής όψης.

 

  • Διατίθενται σε διάφορα χρώματα της ίριδας και σε τόνους απο θερμό έως ψυχρό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δώσετε και διαφορετικό χρώμα στις δημιουργίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους led ταινιών με διαφορετικό χρόνο ζωής, χρώμα και μέγεθος.

Ανάλογα τον τύπο και τα watt  που έχει η κάθε ταινία   φωτισμού led έχουμε και τον ανάλογο φωτισμό Καλό θα ήταν ωστόσο να προτιμήσετε τις ταινίες led με μεγαλύτερη αναλογία led ανά μέτρο για καλύτερο αποτέλεσμα.

 

  • Επιπροσθέτως αν επιθυμείτε οι led ταινίες να αναβοσβήνουν και να τρεμοπαίζουν στον ρυθμό που επιθυμείτε μπορείτε να επενδύσετε σε μοντέρνα τηλεκοντρόλ που ρυθμίζει πέρα από τα effects (όπως fade in & out) και την ταχύτητα, το χρώμα και την ένταση των LEDs.

  • Καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι ακόμα και να κοπεί η ταινία δεν μπορεί να προκαλέσει καμία ζημία τόσο στον χώρο όσο και σε εσάς. Το ρεύμα που περνάει για να τροφοδοτήσει δεν αρκεί για να βλάψει κάποιον ούτε καν τα παιδιά ενώ είναι σχεδόν αδύνατον να προκαλέσει κάποιου είδους ζημιά όπως πρόκληση πυρκαγιάς και blackοut.

  • Είναι πολύ οικονομικές στην κατανάλωση ρεύματος όπως κάθε Led επιλογή.

Βρείτε λοιπόν τον χρόνο και τη διάθεση να διαμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού σας όπως και τον επαγγελματικό σας χώρο με τη Led ταινία της αρεσκείας σας.

 

Ιδέες για κρυφό φωτισμό στο σπίτι μας

 

Κρυφός φωτισμός Πίσω από τα ράφια                                                                                                   

 


             

    

 

Κρυφός φωτισμός στη κουζίνα                                                                                                                                                                                                                                               Κρυφός φωτισμός Σαλονι

 

 

Κρυφός φωτισμός Σκαλες

Με λίγη φαντασία όλα γίνονται...


 


 


 

Βρείτε LED ταινίες χαμηλού, μεσαίου, υψηλού και υπέρ υψηλού φωτισμού στο e-shop μας σε όσα μέτρα θέλετε. 

www.ledokosmos.gr