5 Τρόποι Για Να Χρησιμοποιήσετε τους Vintage Λαμπτήρες

 

 

 

 

 

 

Η βασιλεία των λαμπτήρων Edison δεν έχει τελειώσει.

Αυτοί οι κομψοί λαμπτήρες έρχονται και στο στυλ των LED ινών και το στυλ πυρακτώσεως, δημιουργώντας μια μοναδική πορτοκαλί λάμψη, παρόμοια με αυτή του λαμπτήρα που τρεμοπαίζει.

 

Οι άνθρωποι αγκάλιασαν τους λαμπτήρες Edison, χρησιμοποιώντας τους για να διακοσμήσουν και να δημιουργήσουν φώτα περιβάλλοντος σε σπίτια και εστιατόρια.

 

 

 

 

Edison Λαμπτήρες στην Κουζίνα

 

Η κουζίνα σας πρέπει να ικανοποιεί τα τρία στοιχεία φωτισμού, τα οποία περιλαμβάνουν φωτισμό περιβάλλοντος, έμφασης και εργασίας.

 

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αλλάξετε τα κρεμαστά φωτιστικά πάνω από το τραπέζι της κουζίνας σας με μια μοναδική εγκατάσταση vintage λαμπτήρα που αντιστέκεται στη συμμετρία.

 

Χρησιμοποιήστε μεμονωμένα καλώδια για να κρεμάσετε τους λαμπτήρες σε διαφορετικά μήκη για να κάνετε μια έντονη δήλωση πάνω από το τραπέζι σας.

 

Μια άλλη επιλογή είναι η κατασκευή ενός πολυελαίου με τη χρήση ξύλου, σύρματος και διαφορετικών μορφών λαμπτήρων Edison που κρέμονται σε ποικίλα μήκη.

 

Εάν θέλετε έναν πιο ενιαίο σχεδιασμό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε σαφή κρεμαστά εξαρτήματα και να τα κρεμάσετε ομοιόμορφα πάνω από το τραπέζι.

Χρησιμοποιώντας σαφή κρεμαστά εξαρτήματα επιτρέψτε στο νήμα σχεδίασης των λαμπτήρων Edison να τα αναδείξουν.

 

 

 

 

Δημιουργία λαμπτήρων Edison

 

Δεν θα ήταν ωραίο αν ο επιδαπέδιος ή ο επιτραπέζιος λαμπτήρας σας μπορούσε να λειτουργεί ως φωτισμός και ως εκκινητής συνομιλίας;

Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι έργου τέχνης που θα έπρεπε να αγοράσετε.

 

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε την αγορά ενός βιομηχανικού στυλ φωτισμού steampunk.

Ο όρος "punk ατμού" περιγράφει ένα συγκεκριμένο είδος επιστημονικής φαντασίας που χρησιμοποιεί ατμοκίνητα μηχανήματα αντί για προηγμένη τεχνολογία. Οι λαμπτήρες πανκ ατμού έρχονται σε μια ποικιλία από στυλ, αλλά όλα αυτά συνήθως χρησιμοποιούν λαμπτήρες τύπου Edison.

 

Αν νιώθετε περιπετειώδης και θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ βολικό με τα εργαλεία, θα μπορούσατε ακόμη και να δημιουργήσετε τη δική σας. Θα μπορούσατε να αποσυναρμολογήσετε ένα παλιό ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας έναν Αμμοβολή, τοποθετώντας τους λαμπτήρες vintage.

Απλώς λάβετε υπόψη σας ότι μόλις αφαιρεθούν τα πτερύγια, δεν είναι πλέον ανεμιστήρας και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για σκοπούς φωτισμού.

 

Για εκείνους που δεν είναι ο τύπος των εργαλείων, μπορείτε και εσείς επίσης να έχετε μια λάμπα για να αγαπάτε.

Γεμίστε πρώτα ένα μεγάλο βάζο με μια ποικιλία από μικρά βότσαλα ή φελλός κρασιού. Στη συνέχεια, βιδώστε ένα καπάκι προσαρμογέα στο στόμιο του βάζου.

Τέλος, βιδώστε το αγαπημένο σας στυλ της λάμπας Edison. Έχετε την επιλογή να προσθέσετε ένα πορτατίφ ή να αφήσετε την Edison να λάμψει.

 

 

 

   Edison Διακόσμηση εκδηλώσεων

 

 

  Αναβαθμίστε το υπαίθριο ή εσωτερικό γεγονός με τη ζεστή λάμψη των λαμπτήρων Edison.

 

  Είτε ενδιαφέρεστε για το φωτισμό ενός γάμου είτε για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα για το δείπνο σας, το στυλ vintage μεταφέρει την εκδήλωσή σας στο επόμενο επίπεδο.

  Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από διαφορετικούς διαμορφωμένους λαμπτήρες Edison και ξεχωριστά τις τεντώσετε σε διαφορετικά μήκη από το ανώτατο όριο του χώρου εκδήλωσής σας.

 

  Τολμήστε την ενσωμάτωση μεγάλου μεγέθους λαμπτήρων vintage! Λειτουργώντας στα 60 watt, αυτοί οι λαμπτηρες έχουν μια πανέμορφη σοβαρή λάμψη και δεν χρειάζονται άλλο φωτιστικό.

 

  Εάν η συγκέντρωσή σας είναι σε εξωτερικούς χώρους, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ελαφριές εσοχές patio με μεσαία βάση E26. Αντικαταστήστε τους λαμπτήρες με μεσαίου μεγέθους vintage λαμπτήρες για κάτι πιο ενδιαφέρον. Τυλίξτε ή βυθίστε τα σε ένα δέντρο.

 

 

 

    Χρήση για ανάγνωση κατά τη διάρκεια της νύχτας

 

  Εάν είστε οπαδός της σύγχρονης διακόσμησης σπιτιού, ίσως θέλετε να συνδυάσετε ένα απλό καλώδιο με μια μεγάλη λάμπα τύπου G25 για να δημιουργήσετε μια απλή αλλά κομψή λάμπα ανάγνωσης.

 

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προτού δημιουργήσετε το νέο φωτιστικό ανάγνωσης, θα πρέπει να μετρήσετε προσεκτικά τα ανώτατα όρια έτσι ώστε να μην κρεμάσετε τον λαμπτήρα πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά.

 

  Κανείς δεν θέλει να παίξει το παιχνίδι άλματος προσπαθώντας να απενεργοποιήσετε το φως, πριν αποκοιμηθήτε μετά από το διάβασμα ενός καλού βιβλίου, ή να χτυπήσετε βάζοντας τα παπούτσια το πρωί. Αυτός δεν είναι τρόπος ζωής.

 

 

 

Διακοσμητική τάση φωτισμού εστιατορίων

 

Εκτός από την καταγραφή εστιατορίων με εκπληκτικό φαγητό, είναι σημαντικό τα εστιατόρια να διατηρούν μια θεαματική ατμόσφαιρα. Ο φωτισμός διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της διάθεσης, της παρουσίασης των τροφίμων, ακόμη και της διαχείρισης του εστιατορίου,

 

Η χρήση των λαμπτήρων Edison σε ένα εστιατόριο μπορεί να βοηθήσει να ανυψώσει τη ρομαντική διάθεση και ακόμη και να προσελκύσει την προσοχή των επισκεπτών.

Ορισμένα εστιατόρια, χρησιμοποιούν πολλαπλούς βολβούς vintage σε όλη την τραπεζαρία.

 

Άλλοι μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μια πιο καλλιτεχνική εγκαταστάση ή να κρεμάσουν τους λαμπτήρες κοντά στην ταμειακή, στην τουαλέτα, στο μπάνιο ή στην περιοχή των μπαρ.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

 

 

Είτε χρησιμοποιούνται για να φέρουν λίγο ρετρό λάμψη στην κουζίνα σας είτε για να ενισχύσουν την ατμόσφαιρα ενός εστιατορίου, οι λαμπτήρες Edison είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονόσετε το ντεκόρ σας.