Δημιουργικοί τρόποι για να φτιάξετε το γραφείο σας με τον κατάλληλο φωτισμό


 


 

Η δουλειά είναι ένας τόπος που οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να κάνουμε για να ζήσουμε.

Πιθανότατα, ξοδεύετε αρκετό χρόνο στο χώρο εργασίας, οπότε γιατί να μην προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο χώρο σας με τη βοήθεια του φωτισμού;


 

Ντύσε την περιοχή χρησιμοποιώντας τις Led-ταινίες, χριστουγεννιάτικα φώτα και λάμπες.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να προσθέσετε λίγο pizzazz στο γραφείο σας.

 

 

 

Φωτιστικά Χριστουγέννων που λειτουργούν με μπαταρία

 

Όπως γνωρίζετε μέχρι τώρα, τα φώτα σειράς δεν είναι μόνο για τις διακοπές. Χρησιμοποιήστε μια σειρά από ηλεκτρικά φώτα ή χριστουγεννιάτικα φώτα που λειτουργούν με μπαταρία για να κολλήσετε πάνω από τους τοίχους σας για μια φιλική προς το περιβάλλον λάμψη στο χώρο εργασίας.

 

Παρά το γεγονός ότι πολλά χρώματα είναι διαθέσιμα, μπορεί να θέλετε πιο λεπτές αποχρώσεις όπως το διαφανές ή κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα, έτσι ώστε να μην αποσπά την προσοχή των άλλων.Ένας άλλος τρόπος που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φώτα των Χριστουγέννων στο χώρο εργασίας σας είναι να δημιουργήσετε ένα εύκολο βάζο DIY. Απλά βάλτε ένα γυάλινο βάζο, προσθέστε τα αγαπημένα χρωματιστά ή διαφανές χριστουγεννιάτικα φώτα που λειτουργούν με μπαταρία και καλύψτε τα με διαφανές ή όχι βότσαλα για κάτι πανέμορφο για να κοιτάξετε όλη την ημέρα.

 

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να προσθέσετε ένα μικρό μπουκέτο ψεύτικων λουλουδιών για μια πρόσθετη πινελιά κομψότητας.

 

 

 

 

Λάμπες

 

Οι λαμπτήρες μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμοι στο γραφείο σας, ειδικά αν χρειάζεστε πρόσθετο φωτισμό για την ανάγνωση και τη γραφή στο χώρο εργασίας σας.

 
 

Επιλέξτε έναν επιτραπέζιο λαμπτήρα που δεν επηρεάζει την περιοχή εργασίας σας, αλλά εξακολουθεί να την κάνει να φαίνεται εξαιρετική.

Για παράδειγμα, δοκιμάστε να προσθέσετε μια ρουστίκ επιτραπέζια λάμπα στο γραφείο σας για να δημιουργήσετε μια μικρή αντίθεση.

 

Κατά τη λήψη απόφασης σχετικά με τον λαμπτήρα, φροντίστε να πάρετε κάποιον που δεν είναι πάρα πολύ μεγάλος και ογκώδης για το γραφείο σας. Για να διασφαλιστεί η λιγότερη ακαταστασία, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. Τα σώματα είναι συνήθως λεπτά και ρυθμιζόμενα, ενώ οι βάσεις είναι μικρές, έτσι πιάνουν πολύ λίγο χώρο.

 

 

 

 

Ο Φωτισμός του Συρταριού

 

Μερικές φορές μπορεί πραγματικά να είναι μια ταλαιπωρία να ψάξετε πράγματα στα συρτάρια γραφείου. Συχνά είναι σκοτεινά και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρεις αυτά που χρειάζεσαι ενώ βιάζεστε πραγματικά.

Γιατί να μην προσθέσετε λίγο φως στα συρτάρια σας;

Απλά τοποθετήστε μερικές λωρίδες κολλητικής ταινίας LED 4 ιντσών στο εσωτερικό των γραφείων σας για άμεσο φωτισμό.

Κρατήστε το απλό με δροσερό λευκό ή φανταστείτε με πράσινο, κόκκινο ή μπλε φωτισμό.

 

Για να δημιουργήσετε αυτό θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

 

Sometimes it can really be a hassle to look for stuff in desk drawers. They are often dark and it can take a while to find things when you’re really rushing to meet that deadline. Why not add a little bit of light to your drawers? Simply place a few strips of adhesive 4-inch LED tape lights on the inside of your cabinets for instant illumination. Keep it simple with cool white or get flashy with green, red or blue lighting. To create this you will need the following items:

 

  • 36 Watt Τροφοδοσία για 12 volt ταινία LED ή μπαταρία

  • Καλώδιο σύνδεσης καλωδίου

  • Ταινία Φωτισμού

  • Γωνιακές συνδέσεις

 

 

Υπολογιστής Και Γραφείο

 

Θέλετε να κάνετε στον υπολογιστή σας αναβάθμιση;

Δοκιμάστε να προσθέσετε μερικές λωρίδες φωτισμού. Είναι εύκολο να τοποθετήσετε ταινίας φωτισμού με τροφοδοσία-USB πίσω από την οθόνη σας και οι μεγάλες λωρίδες μπορούν να τροφοδοτηθούν με σύνδεση USB.

 

Επειδή είναι τόσο βολικό και εύκολο στη χρήση, δοκιμάστε να τα κολλήσετε στην άκρη του γραφείου σας για φωτισμένο περίγραμμα ή στις πλευρές του πληκτρολογίου και του σκληρού δίσκου.

 

 

Τώρα που ο χώρος εργασίας σας είναι επίσημα φωτισμένη, ήρθε η ώρα να πάτε στη δουλειά.

Ο Φωτισμός θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας πιο όμορφη.