5 Σημεία Στα Σχολεία Που Χρειάζονται LED Φωτισμό


 


 

Τα σχολεία και οι εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις μπορούν να επωφεληθούν από το φωτισμό των LED σε περισσότερες θέσεις από ό, τι νομίζετε.

 

Η χρήση τεχνολογίας LED δεν μπορεί μόνο να μειώσει το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας στις σχολικές περιοχές και τα πανεπιστήμια, αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της μάθησης των μαθητών και της ασφάλειας στην πανεπιστημιούπολη.

Εμφανίζεται για να βελτιώσει τη διάθεση και να μειώσει την πίεση των ματιών, ο φωτισμός με LED έχει άμεση επίδραση στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το μαθησιακό περιβάλλον.

 

Εδώ είναι 5 θέσεις όπου ο παραδοσιακός φωτισμός πρέπει να αντικατασταθεί από το φωτισμό LED.

 

 

 

Αίθουσες Διδασκαλίας

 

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στις αίθουσες διδασκαλίας.

Η έρευνα δείχνει ότι ο φωτισμός LED προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, αυξημένη εστίαση και άνεση.

 

Μία μελέτη σχετικά με τον αντίκτυπο του φωτός στη μάθηση είδε αύξηση κατά 35% στην ταχύτητα ανάγνωσης και πτώση κατά 76% στην υπερκινητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ενός έτους πειράματος.

Οι μαθητές υπό φυσιολογικό φωτισμό συγκρίθηκαν με τους μαθητές υπό συνθήκες φωτισμού προσαρμοσμένες σε διάφορες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της υψηλότερης έντασης και της θερμοκρασίας χρώματος κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Με τη μετάβαση στον φωτισμό LED, εξαλείφει επίσης το τρεμόπαιγμα και το buzzing που είναι μερικές φορές προβληματικό με τους λαμπτήρες φθορισμού.

 

 

 

Βιβλιοθήκη

 

Οι σχολικές βιβλιοθήκες προσφέρουν ένα ήσυχο μέρος για ατομικές σπουδές ή συνεργατικά έργα.

Ο φωτισμός σε στρώματα επιτρέπει τον συνδυασμό μαλακότερου φωτισμού περιβάλλοντος με λαμπτήρες γραφείου υψηλότερης έντασης για φωτισμό εργασιών.

 

Τα γενικά φωτιστικά LED που τοποθετούνται παράλληλα στα ράφια των βιβλίων μειώνουν την καταπόνηση των ματιών και παρέχουν το πιο ομοιόμορφο φως στους διαδρόμους.

 

Η χρήση έμμεσων και όχι παραβολικών φωτιστικών καθιστά τον χώρο πιο ανοιχτό και μειώνει την αντανάκλαση σε υπολογιστές ή φορητούς και μη.

Όταν συνδυαστούν με τους αισθητήρες κίνησης, τα σχολεία μπορούν να κρατήσουν τα φώτα αναμμένα για ομάδες μελέτης αργά τη νύχτα, εξοικονομώντας όμως χρήματα σε μη χρησιμοποιούμενες περιοχές.

 

 

 

Σκάλες και Διάδρομοι

 

Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από μια λάμπα φθορισμού που τρεμοπαίζει για να αλλάξει το vibe ενός διαδρόμου πανεπιστημίου από ένα μέρος της ανώτερης μάθησης σε μια ταινία τρόμου.

Από την άλλη πλευρά, ο φωτισμός LED παρέχει ένα σταθερό, μακρόχρονο φως, μειώνοντας τη συντήρηση για περιοχές υψηλής κυκλοφορίας και δυσκολίας πρόσβασης.

 

Κατά την αναβάθμιση, μην ξεχνάτε τον φωτισμό έκτακτης ανάγκης.

Οι πίνακες LED μπορούν να εξοπλιστούν με backup πηνία ασφαλείας για να βοηθήσουν τους μαθητές και τους καθηγητές να φύγουν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος ή έκτακτης ανάγκης.

 

 

 

 

Γυμναστήριο

 

 

Η ποσότητα του φωτός που απαιτείται σε γυμναστήρια ποικίλλει, με τα γυμναστήρια σε δημοτικό σχολείο να απαιτούν λιγότερο φως από ό, τι ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο.

Ο επίσημος αθλητικός φωτισμός μετριέται (πόσο φως ανά τετραγωνικό πόδι). Τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως το μπάσκετ κολεγίου, απαιτεί επιπλέον φωτισμό. Είτε χρησιμοποιείτε μεταλλικά αλογονίδια είτε φωτισμό LED, είναι σημαντικό τα φωτιστικά να είναι ανθεκτικά στην κρούση.

 

Ένα ντους από γυαλί κάτω από τους παίκτες θα έκανε κάποιον να ξανασκεφτεί "οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα".

Τα LED χρησιμοποιούν συχνά ένα πλαστικό φακό και ορισμένα φωτιστικά μπορούν να εξοπλιστούν με ένα προστατευτικό καλωδίων για προστασία από αδέσποτες μπαλιές.

 

Επιπλέον πλεονεκτήματα των LED έναντι άλλων τεχνολογιών στα γυμναστήρια δεν είναι μόνο ότι διαρκούν περισσότερο και απαιτούν λιγότερη συντήρηση, οι λυχνίες LED εξαλείφουν κάθε καθυστέρηση προθέρμανσης και παρέχουν στιγμιαίο φωτισμό πλήρους εξόδου και ομοιόμορφου φωτισμού.

Έτσι, ενώ η ομάδα θερμαίνεται, τα φώτα σας δεν θα χρειαστεί να το κάνουν.

 

 

 

 

Εξωτερικές Κατασκευές

 

 

Οι μαθητές και οι καθηγητές πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς όταν έρχονται και φεύγουν από την πανεπιστημιούπολη. Τα φώτα περιοχής LED παρέχουν καλύτερη οπτικοποίηση από τις παλαιότερες τεχνολογίες, καθιστώντας τους χώρους στάθμευσης πιο ασφαλείς τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς.

 

Τα πακέτα τοίχου με LED μειώνουν δραστικά την κατανάλωση ενέργειας, εξαλείφουν την εκβολή των Lumen (οι απώλειες των Lumen μέσα σε ένα φωτιστικό MH) και παρέχουν φως μεγαλύτερης διάρκειας και μεγαλύτερης ποιότητας.

 

Το υψηλότερο φως Kelvin χρησιμοποιείται συνήθως για φωτισμό ασφαλείας, επειδή μειώνει την αντίθεση σκιάς, παρέχοντας καλύτερες εικόνες για κάμερες ασφαλείας.

 

Τα πακέτα τοίχων MH έχουν μια γρήγορη πτώση στους αρχικούς Lumens και τελικά γίνονται κίτρινα, ενώ τα πακέτα τοίχου LED διατηρούν την ίδια θερμοκρασία χρώματος για όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

 

Οι λαμπτήρες LED μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε καταστρώματα στάθμευσης, φωτισμό τοπίου, φωτισμό διαδρομής, τοίχων και άλλες εξωτερικές εφαρμογές.

 

 

 

Ο φωτισμός LED περνάει τη δοκιμή με περισσότερους τρόπους από έναν.

Ένας από τους ειδικούς φωτισμού μας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα καλύτερο μέλλον για τα νεαρά μυαλά.