ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ροζέτες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12SF4LBR
Η κλασική ανθρακί πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και ως κουτί διακλάδωσης με 4 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής. Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την ορο..
10,83€
Χωρίς ΦΠΑ:8,74€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: 530-00046
Η κλασική λευκή πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και ως κουτί διακλάδωσης με 4 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής. Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή..
7,86€
Χωρίς ΦΠΑ:6,34€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: 530-00047
 Η κλασική μαύρη πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και ως κουτί διακλάδωσης με 4 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής. Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για..
7,86€
Χωρίς ΦΠΑ:6,34€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: 530-00044
Η κλασική πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής χαλκού τώρα έρχεται και ως κουτί διακλάδωσης με 4 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής. Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφ..
12,74€
Χωρίς ΦΠΑ:10,27€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12SF4LGO
Η κλασική χρυσή πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και ως κουτί διακλάδωσης με 4 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής. Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή..
10,83€
Χωρίς ΦΠΑ:8,74€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12SF4LCR
Η κλασική πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής χρωμίου τώρα έρχεται και ως κουτί διακλάδωσης με 4 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής. Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την ορο..
10,83€
Χωρίς ΦΠΑ:8,74€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12FC2LBRTERM
Η κλασική ανθρακί πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και με 2 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής.  Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή με βίδες, στ..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12FC2LVBTERP
Η κλασική λευκή πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και με 2 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής.  Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή με βίδες, στήρ..
7,74€
Χωρίς ΦΠΑ:6,24€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12FC2LVNTERP
Η κλασική μαύρη πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και με 2 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής.  Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή με βίδες, στήρ..
7,74€
Χωρίς ΦΠΑ:6,24€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12FC2LCRTERM
Η κλασική πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής χρωμίου τώρα έρχεται και με 2 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής.  Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή με βίδες, στ..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12FC2LRATERM
Η κλασική πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής χαλκού τώρα έρχεται και με 2 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής.  Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή με βίδες, στή..
14,05€
Χωρίς ΦΠΑ:11,33€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Creative Cables ΚΩΔΙΚΟΣ: KRM12FC2LGOTERM
Η κλασική χρυσή πλακέ μεταλλική ροζέτα οροφής τώρα έρχεται και με 2 τρύπες στο πλάι. Σας επιτρέπει έτσι να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα σύστημα παροχής.  Ιδανική και για τον σωλήνα Creative-Tube Φ16, το κιτ περιλαμβάνει λαμάκι για την οροφή με βίδες, στήρ..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 147 (13 Σελ.)