ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BeeLights

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAdore
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Adore. Μια υπέροχη γιρλάντα για υπνοδωμάτιο.Απαλά ζεστά χρώματα για χαλάρωση και ευεξία. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAlexia
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Alexia. Ρομαντικό ροζ, αγνό λευκό, γλυκό ιβουάρ και μαύρο, δημιουργούν ένα μυστηριώδη φωτισμό! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlueMoon
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Blue Moon. Tα χρώματα της νύχτας. Σκούρες μπλε αποχρώσεις, γλυκό γαλάζιο και άρωμα λεβάντας. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeLittleTree
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Little Tree . Υπέροχες, απαλές, πράσινες και γήινες αποχρώσεις. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePoloClassic
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Polo Classic. Σκούρο μπλε, polo green, γλυκό μωβ, κίτρινο και veraman συνθέτουν την πιο "polo sports" γιρλάντα που έγινε ποτέ! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeSeaSalt
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Sea Salt. Μπλε θαλασσινές αποχρώσεις συνδυασμένες περίτεχνα με γήινα απαλά χρώματα. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAqua
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Aqua. Αγαπημένες αποχρώσεις, με Vintage χαρακτήρα. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlack
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Black. Το μαύρο είναι το νέο μαύρο... ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeEgoiste
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Ēgoïste. Η Ēgoïste με τα μυστηριώδη σκούρα χρώματα και της πικάντικες πινελιές είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψει!   ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeGraysand
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Gray Sand. Γκρι και γήινες αποχρώσεις. Μίνιμαλ αλλά και ζεστή γιρλάντα. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beemarieni
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Marieni Όλες οι πράσινες αποχρώσεις - το πράσινο του μοσχολέμονου, το κλασικό polo green, και το ανάλαφρο grass green - συνδιασμένες αρμονικά και δεμένες μεταξύ τους με πινελιές του μωβ.  Σύμφωνα με το Feng Shui το πράσινο και το μωβ φέρ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePinkcloud
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Pink Cloud. Ροζ και γκρι αποχρώσεις δένονται αρμονικά με πινελιές λευκού. Τόσο ρομαντικό, τόσο κοριτσίστικο! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 30 (3 Σελ.)