ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Beelight

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeLittleTree
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Little Tree . Υπέροχες, απαλές, πράσινες και γήινες αποχρώσεις. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$38,53
Χωρίς ΦΠΑ:$31,08
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAdore
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Adore. Μια υπέροχη γιρλάντα για υπνοδωμάτιο.Απαλά ζεστά χρώματα για χαλάρωση και ευεξία. ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230VDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$38,53
Χωρίς ΦΠΑ:$31,08
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAlexia
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Alexia. Ρομαντικό ροζ, αγνό λευκό, γλυκό ιβουάρ και μαύρο, δημιουργούν ένα μυστηριώδη φωτισμό! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$34,65
Χωρίς ΦΠΑ:$27,95
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlueMoon
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Blue Moon. Tα χρώματα της νύχτας. Σκούρες μπλε αποχρώσεις, γλυκό γαλάζιο και άρωμα λεβάντας. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$34,65
Χωρίς ΦΠΑ:$27,95
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePoloClassic
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Polo Classic. Σκούρο μπλε, polo green, γλυκό μωβ, κίτρινο και veraman συνθέτουν την πιο "polo sports" γιρλάντα που έγινε ποτέ! ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230V Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδ..
$38,53
Χωρίς ΦΠΑ:$31,08
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeSeaSalt
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Sea Salt. Μπλε θαλασσινές αποχρώσεις συνδυασμένες περίτεχνα με γήινα απαλά χρώματα. ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230VDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$38,53
Χωρίς ΦΠΑ:$31,08
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeEgoiste
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Ēgoïste. Η Ēgoïste με τα μυστηριώδη σκούρα χρώματα και της πικάντικες πινελιές είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψει!   ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$34,65
Χωρίς ΦΠΑ:$27,95
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeRudolf
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Rudolf. Rudolph the Red-Nosed Reindeer  Had a very shiny nose,  And if you ever saw it,  You would even say it glows.... Γιρλάντα φτιαγμένη με αγάπη απο τον Rudolf, με κόκκινες λαμπερές μπαλίτσες.. ​20 Φωτάκια ..
$37,42
Χωρίς ΦΠΑ:$30,18
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePrecioussilver
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Precious Silver Limited Edition. Έντονη μεταλλική λάμψη με Precious Silver, λευκές και γκρί μπαλίτσες. Στη γλώσσα του συμβολισμού, το ασήμι συσχετίζεται με τη σελήνη, το νερό, το άσπρο χρώμα και την ηρεμία. ​20 Φωτάκια Στο..
$34,65
Χωρίς ΦΠΑ:$27,95
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAqua
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Aqua. Αγαπημένες αποχρώσεις, με Vintage χαρακτήρα. ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230VDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$38,53
Χωρίς ΦΠΑ:$31,08
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlack
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Black. Το μαύρο είναι το νέο μαύρο... ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$34,65
Χωρίς ΦΠΑ:$27,95
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePinkcloud
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Pink Cloud. Ροζ και γκρι αποχρώσεις δένονται αρμονικά με πινελιές λευκού. Τόσο ρομαντικό, τόσο κοριτσίστικο! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
$34,65
Χωρίς ΦΠΑ:$27,95
Εμφάνιση 1 έως 12 από 28 (3 Σελ.)