ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Beelight

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAlexia
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Alexia.Ρομαντικό ροζ, αγνό λευκό, γλυκό ιβουάρ και μαύρο, δημιουργούν ένα μυστηριώδη φωτισμό!​20 ΦωτάκιαΣτο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlueMoon
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Blue Moon.Tα χρώματα της νύχτας. Σκούρες μπλε αποχρώσεις, γλυκό γαλάζιο και άρωμα λεβάντας.​20 ΦωτάκιαΣτο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeLollipop
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Lollipop.Γλυκά ζωηρά χρώματα.​20 ΦωτάκιαΣτο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePoloClassic
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Polo Classic.Σκούρο μπλε, polo green, γλυκό μωβ, κίτρινο και veraman συνθέτουν την πιο "polo sports" γιρλάντα που έγινε ποτέ!​20 ΦωτάκιαΣτο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeSeaSalt
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Sea Salt.Μπλε θαλασσινές αποχρώσεις συνδυασμένες περίτεχνα με γήινα απαλά χρώματα.​20 ΦωτάκιαΣτο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAqua
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Aqua.Αγαπημένες αποχρώσεις, με Vintage χαρακτήρα.​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlack
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Black.Το μαύρο είναι το νέο μαύρο...​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeEgoiste
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Ēgoïste.Η Ēgoïste με τα μυστηριώδη σκούρα χρώματα και της πικάντικες πινελιές είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψει! ​20 ΦωτάκιαΣτο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeGraysand
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Gray Sand.Γκρι και γήινες αποχρώσεις. Μίνιμαλ αλλά και ζεστή γιρλάντα.​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beemarieni
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Marieni Όλες οι πράσινες αποχρώσεις - το πράσινο του μοσχολέμονου, το κλασικό polo green, και το ανάλαφρο grass green - συνδιασμένες αρμονικά και δεμένες μεταξύ τους με πινελιές του μωβ.  Σύμφωνα με το Feng Shui το πράσινο και το μωβ φέρ..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeNefeli
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Nefeli.Έντονα χρώματα και σκούρες πινελιές.​20 ΦωτάκιαΣτο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePinkcloud
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Pink Cloud.Ροζ και γκρι αποχρώσεις δένονται αρμονικά με πινελιές λευκού. Τόσο ρομαντικό, τόσο κοριτσίστικο!​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)