ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Beelights

Διαμορφώστε υπέροχα όλους του χώρους του σπιτιού σας με τα διακοσμητικά φωτάκια Beelights. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έτοιμες γιρλάντες με χειροποίητες μπαλίτσες για να επιλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε σύμφωνα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ο χώρος σας θα μοιάζει πιο ζεστός και πιο φιλόξενος με τα πολύχρωμα φωτάκια. Τα λαμπάκια εκπέμπουν ένα ζωηρό θερμό φωτισμό για να δώσουν λάμψη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα διακοσμητικό καλάθι, σε ένα βάζο, στη βιβλιοθήκη σας ή να τα κρεμάσετε από το κουρτινόξυλο. Σε υπέροχες χρωματικές παλέτες, οι γιρλάντες Beelights είναι η κατάλληλη επιλογή για δώρο. Ενισχύστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τα λαμπάκια Fairylights και θα δώσετε ακόμη πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeLittleTree
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Little Tree . Υπέροχες, απαλές, πράσινες και γήινες αποχρώσεις. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAdore
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Adore. Μια υπέροχη γιρλάντα για υπνοδωμάτιο.Απαλά ζεστά χρώματα για χαλάρωση και ευεξία. ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230VDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAlexia
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Alexia. Ρομαντικό ροζ, αγνό λευκό, γλυκό ιβουάρ και μαύρο, δημιουργούν ένα μυστηριώδη φωτισμό! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlueMoon
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Blue Moon. Tα χρώματα της νύχτας. Σκούρες μπλε αποχρώσεις, γλυκό γαλάζιο και άρωμα λεβάντας. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePoloClassic
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Polo Classic. Σκούρο μπλε, polo green, γλυκό μωβ, κίτρινο και veraman συνθέτουν την πιο "polo sports" γιρλάντα που έγινε ποτέ! ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230V Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδ..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeSeaSalt
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Sea Salt. Μπλε θαλασσινές αποχρώσεις συνδυασμένες περίτεχνα με γήινα απαλά χρώματα. ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230VDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeEgoiste
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Ēgoïste. Η Ēgoïste με τα μυστηριώδη σκούρα χρώματα και της πικάντικες πινελιές είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψει!   ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeRudolf
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Rudolf. Rudolph the Red-Nosed Reindeer  Had a very shiny nose,  And if you ever saw it,  You would even say it glows.... Γιρλάντα φτιαγμένη με αγάπη απο τον Rudolf, με κόκκινες λαμπερές μπαλίτσες.. ​20 Φωτάκια ..
27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:21,77€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePrecioussilver
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Precious Silver Limited Edition. Έντονη μεταλλική λάμψη με Precious Silver, λευκές και γκρί μπαλίτσες. Στη γλώσσα του συμβολισμού, το ασήμι συσχετίζεται με τη σελήνη, το νερό, το άσπρο χρώμα και την ηρεμία. ​20 Φωτάκια Στο..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeAqua
Έτοιμη Dimmable Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Aqua. Αγαπημένες αποχρώσεις, με Vintage χαρακτήρα. ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230VDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBlack
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Black. Το μαύρο είναι το νέο μαύρο... ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeePinkcloud
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Pink Cloud. Ροζ και γκρι αποχρώσεις δένονται αρμονικά με πινελιές λευκού. Τόσο ρομαντικό, τόσο κοριτσίστικο! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beetriplesec
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Triple Sec. Για τους λάτρεις του πορτοκαλί χρώματος. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeGraysand
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Gray Sand. Γκρι και γήινες αποχρώσεις. Μίνιμαλ αλλά και ζεστή γιρλάντα. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beeroses
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Roses. Ροζ απαλές αποχρώσεις και γκρι νότες. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeLemonfresh
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Ένα Πολύχρωμο Συνδυασμό Κίτρινο , Άσπρο , Γκρι και πολλά άλλα φανταχτερά χρώματα θα δημιουργήσουν ένα χαρούμενο περιβάλλον. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeLavender
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Ένα Πολύχρωμο Συνδυασμό Μωβ , Άσπρο , Γκρι και πολλά άλλα φανταχτερά χρώματα θα δημιουργήσουν ένα χαρούμενο περιβάλλον. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: BeeBluewave
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Ένα Πολύχρωμο Συνδυασμό Μπλε, Άσπρο , Γκρι και πολλά άλλα φανταχτερά χρώματα θα δημιουργήσουν ένα χαρούμενο περιβάλλον. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beepastel
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Ένα Πολύχρωμο Συνδυασμό Ρόζ, Πράσινο , Μώβ και πολλά άλλα φανταχτερά χρώματα θα δημιουργήσουν ένα χαρούμενο περιβάλλον. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beechalk
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Chalk Chalk Ένα σχέδιο σαν απο χρωματιστές κιμωλίες! Αναμνήσεις απο την παιδική μας ηλικία! Υπέροχα παστέλ χρώματα για υπέροχους χαμογελαστούς ανθρώπους! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beeterra
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Terra Μπέζ , Χακί , Ιβουάρ Για Απαλές Φυσικές Αποχρώσεις ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beemarieni
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Marieni Όλες οι πράσινες αποχρώσεις - το πράσινο του μοσχολέμονου, το κλασικό polo green, και το ανάλαφρο grass green - συνδιασμένες αρμονικά και δεμένες μεταξύ τους με πινελιές του μωβ.  Σύμφωνα με το Feng Shui το πράσινο και το μωβ φέρ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beeshades
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Shades of Gray Λευκό , Γκρί , Μαύρο. Μια κλασική Vintage Διακόσμηση! ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beesugar
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Sugar Λευκό , Ιβουάρ Και Γκρί Θα Φέρουν Ηρεμία Στο Υπνοδωμάτιο ή Στο Καθιστικό Του Σπιτιού Σας! ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beenatura
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Natura Ιβουάρ, Λευκό,μπέζ Και Cinamon Έιναι τα Απαλά Φυσικά Χρώματα Πού Θα Ταιριάξουν Τέλεια Με Το Μίνιμαλ Διαμορφωμένο Χώρο σας!  ​20 ΦωτάκιαΕνσωματωμένο Dimmer στο καλώδιο230VDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους&nb..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beemocha
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Caffe Mocha Cinamon - Μπέζ - Γκρί Σκουρό ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beecandy
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Ένα Πολύχρωμο Συνδυασμό Ρόζ, Πράσινο , Μώβ και πολλά άλλα φανταχτερά χρώματα θα δημιουργήσουν ένα χαρούμενο περιβάλλον. ​20 Φωτάκια Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: BeeLights ΚΩΔΙΚΟΣ: Beeolive
Έτοιμη Διακοσμητική Γιρλάντα Με Φωτάκια Σε Χρωματισμούς Olive Λαδί, Ιβουάρ και ένα απαλό καφέ συνθέτουν ένα πανέμορφο συνδυασμό γήινων χρώματων. ​20 ΦωτάκιαDIMMABLE Στο Κατάστημα Θα Βρείτε Και Νέους συνδυασμούς χρωμάτων!..
27,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,42€
Εμφάνιση 1 έως 28 από 28 (1 Σελ.)